Home Login
Album list Last uploads Last comments Most viewed Top rated My Favorites Search
Home > Filmography / Фильмография
Category Albums Files
Wasp Network / Осиная сеть
4 18
Dolor y gloria / Боль и слава (2018)
8 51
355
4 22
Everybody Knows / Все знают
8 73
American Crime Story / Американская история преступлений (2018)
20 604
Murder on the Orient Express / Убийство в Восточном экспрессе (2017)
6 46
Loving Pablo / Любить Пабло (2017)
6 72
La reina de España / Королева Испании
8 123
The Brothers Grimsby / Братья Гримсби (2016)
2 7
Zoolander 2 / Образцовый самец 2 (2016)
9 346
Ma Ma (2015)
11 275
The Counselor / Советник (2013)
4 72
I'm So Excited / Я очень возбужден (2013)
3 18
Venuto al mondo / Рожденный дважды (2012)
12 410
To Rome with Love / Римские приключения (2012)
5 356
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides / Пираты Карибского моря: На странных берегах (2011)
6 204
Nine / Девять (2009)
6 106
Los Abrazos rotos / Broken Embraces / Разомкнутые объятия (2009)
16 365
Vicky Cristina Barcelona / Вики Кристина Барселона (2008)
7 107
Manolete / Манолете (2008)
12 268
Elegy / Элегия (2007)
9 142
Volver / Возвращение (2006)
10 241
Bandidas / Бандитки (2006)
9 139
The Good Night / Спокойной ночи (2005)
5 216
Chromophobia / Хромофобия (2005)
6 83
Sahara / Сахара (2005)
17 407
Noel / Ноэль (2004)
3 30
Head in the Clouds / Голова в облаках (2004)
4 72
Non ti muovere / Don't Move / Не уходи (2004)
5 106
Gothika / Готика (2003)
4 24
Fanfan la Tulipe / Фанфан-тюльпан (2003)
5 58
Masked and Anonymous / Шоу века (2003)
2 15
Waking Up in Reno / Проснувшись в Рино (2001)
2 44
Vanilla Sky / Ванильное небо (2001)
8 181
Sin noticias de Dios / Нет вестей от Бога (2001)
7 61
Captain Corelli's Mandolin / Выбор капитана Корелли (2001)
6 122
Blow / Кокаин (2001)
5 96
All the Pretty Horses / Неукротимые сердца (2000)
4 37
Woman on Top / Женщина сверху (2000)
4 52
Volavérunt / Обнаженная маха (1999)
3 19
Todo sobre mi madre / All About My Mother / Все о моей матери (1999)
5 28
Все мои близкие (1999)
1 2
The Hi-Lo Country / Страна холмов и долин (1998)
2 10
La Niña de tus ojos / The Girl of Your Dreams / Девушка твоей мечты (1998)
4 30
The Man with Rain in His Shoes / Человек с дождем в ботинке (1998)
2 16
Don Juan / Дон Жуан (1998)
2 8
Talk Of Angels / Разговор с Ангелами (1998)
3 4
Carne trémula / Живая плоть (1997)
3 8
Et hjørne af paradis / Райский уголок (1997)
2 6
Abre los ojos / Открой глаза (1997)
6 64
Entre rojas / Среди красных (1995)
2 4
El amor perjudica seriamente la salud / Опасности любви (1996)
3 44
La Celestina / Селестина (1996)
3 18
Brujas / Ведьмы (1996)
3 13
Todo es mentira / It's All Lies / Это все ложь (1994)
4 18
Alegre ma non troppo / Смешно, но не очень (1994)
3 14
Per amore, solo per amore / For Love, Only for Love/ Ради любви, только ради любви (1993)
4 39
El laberinto griego / Греческий лабиринт (1993)
2 52
La Ribelle / Бунтарь (1993)
5 17
Belle Epoque / Изящная эпоха (1992)
3 35
Framed/Капкан (1992)
4 26
Jamón, jamón / Ветчина ветчина (1992)
4 50

Last additions - Filmography / Фильмография
1_7Hn-ymqQ.jpg
4 viewsSep 16, 2019
Penelope-Cruz---On-set-of-her-new-movie-355-15.jpg
7 viewsSep 12, 2019
Penelope-Cruz---On-set-of-her-new-movie-355-14.jpg
3 viewsSep 12, 2019
Penelope-Cruz---On-set-of-her-new-movie-355-13.jpg
9 viewsSep 12, 2019
Penelope-Cruz---On-set-of-her-new-movie-355-12.jpg
3 viewsSep 12, 2019
Penelope-Cruz---On-set-of-her-new-movie-355-11.jpg
3 viewsSep 12, 2019
Penelope-Cruz---On-set-of-her-new-movie-355-10.jpg
3 viewsSep 12, 2019
Penelope-Cruz---On-set-of-her-new-movie-355-09.jpg
1 viewsSep 12, 2019
Penelope-Cruz---On-set-of-her-new-movie-355-08.jpg
0 viewsSep 12, 2019
Penelope-Cruz---On-set-of-her-new-movie-355-07.jpg
0 viewsSep 12, 2019
Penelope-Cruz---On-set-of-her-new-movie-355-06.jpg
1 viewsSep 12, 2019
Penelope-Cruz---On-set-of-her-new-movie-355-05.jpg
0 viewsSep 12, 2019

Most viewed - Filmography / Фильмография
pene333.jpg
675 views
26bf3b56fe51.png
485 views
11659359_1443781235944633_1103080444902464109_n.jpg
408 views
11698967_933919640004525_6322342975182213993_o.jpg
404 views
12688037_186926855006187_2850166363702141950_n.jpg
354 views
kinopoisk_ru-Jam_26_23243_3Bn_2C-jam_26_23243_3Bn-1565787.jpg
331 views
24971677242_3b27700077_o.jpg
291 views
cd5zbuxuykU.jpg
280 views
_SGHy9r_UxE.jpg
266 views
11707590_935674979828991_6501133971786087809_n.jpg
260 views
13780_1443799575942799_8874197199123118268_n.jpg
236 views
1_281329~100.jpg
226 views

Hosted by So Sugary